De nekrolletjes met een voering van wol zijn ontworpen om extra ondersteuning te bieden aan het nekje van je baby tijdens het dragen in een geweven draagdoek. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste maanden, wanneer de nekspieren van je baby nog in ontwikkeling zijn.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Nekrolletje voor draagdoek - Olive

Heerlijk nekrolletje ter ondersteuning van de nek voor de allerkleinsten in de geweven draagdoek. Nekrol van 100% biologisch katoen en...

9,95

visibility
shopping_cart

Nekrolletje voor draagdoek - Grijs

Heerlijk nekrolletje ter ondersteuning van de nek voor de allerkleinsten in de geweven draagdoek. Nekrol van 100% biologisch katoen en...

9,95

Nekrolletjes voor extra ondersteuning in een draagdoekNekrolletjes voor extra ondersteuning in een geweven draagdoek voor de nek van de baby

De nekrolletjes zijn speciaal ontworpen om extra ondersteuning te bieden aan het nekje van je baby tijdens het dragen in een geweven draagdoek. Met een zachte en warme voering van wol zorgen ze voor een comfortabel gevoel voor je kleintje. De nekrolletjes worden vooral gebruikt in de eerste maanden, wanneer de nekspieren van je baby nog niet volledig ontwikkeld zijn.

De nekrolletjes hebben een belangrijke functie bij het creëren van een goede draaghouding. Ze helpen bij het behouden van een goede positie van het nekje en ondersteunen het hoofdje van je baby. Dit is vooral belangrijk wanneer je baby slaapt tijdens het dragen in de draagdoek. De nekrolletjes zorgen ervoor dat het hoofdje veilig en comfortabel wordt ondersteund, waardoor je baby ongestoord kan rusten.

Baby in een geweven draagdoek met nekrol gevoerd van wol voor comfort en ondersteuning van het nekje tijdens slapen in de doek.De nekrolletjes zijn eenvoudig in gebruik in combinatie met een geweven draagdoek. Ze zijn licht van gewicht en nemen weinig ruimte in beslag, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen. Daarnaast zijn ze wasbaar, zodat je ze altijd fris en hygiënisch kunt houden voor je kleintje.

Met de nekrolletjes met wolgevoerde voering creëer je een extra laag van comfort en ondersteuning tijdens het dragen van je baby in een geweven draagdoek. Ze zijn een waardevolle toevoeging aan je draaguitrusting en zorgen ervoor dat zowel jij als je baby kunnen genieten van fijne draagmomenten.