In ons assortiment onderscheiden we de volgende ergonomische draagmethoden:

Draagdoeken: Geschikt voor diverse draagposities en leeftijden.

Draagzakken: Klikken en dragen, gemakkelijk aan te passen.
 


Draagdoeken:
 

Geweven draagdoeken

Veelzijdigheid en comfort in verschillende knopen en draagposities

 • Draagdoeken bieden een breed scala aan knooptechnieken, waardoor je de mogelijkheid hebt om je baby op verschillende manieren te dragen, zoals op de buik, heup en rug.
 • Ze zijn geschikt voor pasgeborenen tot peuters, omdat je de draagdoek kunt aanpassen aan de groei van je kindje.
 • Draagdoeken bieden optimale ergonomie en ondersteuning voor zowel de drager als de baby, en ze zijn geliefd bij natuurlijk ouderschap om de draagpositie aan te passen aan de behoeften van hun kindje.
 • Draagdoeken zijn er in geweven uitvoering en rekbare.Voordelen van het dragen van je baby: Comfort, hechting en meer! Dragen in een draagdoek of zak gemakklijk en fijn.
Geweven draagdoeken zijn gemaakt van stevige en duurzame stof en bieden optimale ondersteuning voor verschillende draagposities. Ze kunnen worden gebruikt met verschillende knooptechnieken en bieden de mogelijkheid om nekrolletjes te gebruiken ter ondersteuning van het nekje van je baby.

Rekbare draagdoeken

Rekbare draagdoeken zijn gemaakt van zachte en elastische stof en zijn eenvoudig in gebruik, ideaal voor pasgeboren baby's.
 

Draagzakken: Gemakkelijk en ergonomisch dragen met klikken en verstellen

 • Draagzakken zijn ontworpen voor ouders die op zoek zijn naar gebruiksgemak en snelheid.
 • Met handige klikgespen en verstelbare riemen kun je de draagzak snel en eenvoudig aanpassen aan je lichaam en je baby.
 • Ideaal tijdens wandelingen of winkelbezoekjes.
 • Draagzakken bieden ook ergonomische ondersteuning voor de baby, met gewatteerde schouderbanden en een tailleband die het gewicht gelijkmatig verdelen.
 • De meeste draagzakken hebben de mogelijkheid om je baby op verschillende manieren te dragen, op de buik en rug.
We onderscheiden de volgende draagzakken in ons assortiment: Voor ouders die weinig ervaring hebben met dragen, is de Cross & Go een goede keuze. De Click & Go is geschikt voor ouders die langer willen dragen en de mogelijkheid willen hebben om op de rug te dragen. De Wrap & Go biedt optimale gewichtsverdeling en is ideaal voor ouders met rug- of schouderklachten.

 

De 7 voordelen van het dragen van je baby: Comfort, hechting en meer!

 1. Bevordert de hechting: Het dragen van je baby in een draagdoek, draagzak of ringsling bevordert de hechting tussen ouder en kind.

 2. Comfort en gemak: Het dragen van je baby biedt zowel comfort als gemak, waardoor je je handen vrij hebt terwijl je toch dichtbij je baby bent.

 3. Ergonomische ondersteuning: De draagdoeken, draagzakken en ringslings zijn ontworpen met ergonomie in gedachten en bieden optimale ondersteuning aan de rug, heupen en nek van je baby.

 4. Stimuleert de ontwikkeling: Het dragen van je baby stimuleert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden, evenwicht en coördinatie.

 5. Kalmeert en troost: Het nabij zijn van een ouder in een draagdoek of draagzak kan je baby kalmeren en troosten, vooral tijdens huiltjes of momenten van onrust.

 6. Onderweg en handsfree: Met een draagdoek, draagzak of ringsling kun je gemakkelijk onderweg zijn en toch je kindje dichtbij je hebben, terwijl je je handen vrij hebt voor andere taken.

 7. Praktisch en veelzijdig: Draagdoeken, draagzakken en ringslings zijn praktisch en veelzijdig in gebruik, geschikt voor verschillende draagposities en passend bij de behoeften van zowel baby's als ouders.

  Onthoud dat elk kind en elke ouder uniek is, dus het is belangrijk om te kiezen wat het beste bij jullie past en waar jullie je het meest comfortabel bij voelen.