De prachtige geweven draagdoeken zijn er in natuurlijke tinten en gemaakt van biologisch katoen en linnen om je baby comfortabel, ergonomisch en veilig te dragen. De draagdoeken kunnen worden gebruikt voor verschillende knooptechnieken en te gebruiken voor pasgeboren baby's tot peuter. In ons assortiment bieden we ook wolgevoerde nekrolletjes aan ter ondersteuning van het nekje van je baby in een geweven draagdoek. Daarnaast hebben we heerlijke zachte rekbare draagdoeken, deze zijn eenvoudig in gebruik en ideaal voor pasgeboren baby's.
 


Draagdoeken van Pure Baby Love

We hebben bewust gekozen om ons te specialiseren in het Nederlandse merk Pure Baby Love vanwege de hoogwaardige kwaliteit, ergonomisch ontwerp en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met de ruime keuze aan kleuren en designs, en draagzakken en draagdoeken die geschikt zijn voor verschillende leeftijden, van pasgeboren baby tot peuter, bieden we een betrouwbare en veelzijdige optie voor elke ouder.

 

Geweven draagdoeken van biologisch katoen en linnen

De geweven draagdoeken zijn gemaakt van stevige en duurzame stof, zoals biologisch katoen en linnen. Ze bieden optimale ondersteuning en zijn geschikt voor verschillende draagposities, zoals buikdragen, heupdragen en rugdragen. Met geweven draagdoeken kun je verschillende knooptechnieken gebruiken om je baby comfortabel, ergonomisch en veilig te dragen.
 

Rekbare draagdoeken van tricot

Rekbare draagdoeken zijn gemaakt van tricot een zachte en elastische stof van 100% katoen. Ze zijn ideaal voor pasgeboren baby's en bieden een goede pasvorm en zachtheid. Rekbare draagdoeken zijn eenvoudig in gebruik en vereisen meestal minder knooptechnieken. Ze zijn perfect voor intieme en rustige momenten met je baby, maar minder geschikt voor oudere baby's.
 

Nekrolletjes met voering van wol

De nekrolletjes zijn wolgevoerd en zijn speciaal ontworpen om extra ondersteuning te bieden aan het nekje van je baby tijdens het dragen in een geweven draagdoek. Ze worden vaak gebruikt in de eerste maanden wanneer de nekspieren van je baby nog niet zo sterk zijn. Nekrolletjes zorgen voor een goede positie van het nekje en helpen het hoofdje van je baby te ondersteunen. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met geweven draagdoeken om het draagcomfort voor jou en je baby te verbeteren.