Lille Barn - With love for the smallest

Lille Barn is een nieuw merk uit Nederland in duurzame babyproducten. Deze producten worden exclusief voor hen geproduceerd bij zorgvuldig geselecteerde producenten. Lille Barn heeft heerlijke wollen en wollen/zijde babykleding, leuk houten speelgoed en natuurlijke verzorgingsproducten die met veel liefde duurzaam en eerlijk gemaakt zijn.
 
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Babymutsje zonder striktouwtjes - merinowol - naturel

Gun je kleintje het zachte en natuurlijke comfort van dit merinowollen babymutsje. In een subtiele naturel kleur, past dit mutsje perfect...

10,70

visibility
shopping_cart

Barnsteen babyketting - raw honey ovalen kraaltjes 32 cm

Deze barnsteen babyketting voor baby's in de kleur raw honey met ovalen kraaltjes helpt de pijn verlichten bij doorkomende tandjes van je...

14,95

visibility
shopping_cart

Barnsteenketting baby - lemon en honey 32cm

Dit barnsteen kettinkje voor baby's in de kleuren lemon & honey helpt de pijn verlichten bij doorkomende tandjes van je baby.

14,95

visibility
shopping_cart

Houten schroef paddenstoel

Handgemaakte houten speelgoed schroef paddestoel, stimuleert de ontwikkeling van je kindje.

18,95

De ondernemer achter Lille Barn is een mama van 2 stoere jongens. In haar vrije tijd is ze graag buiten, een echte natuurliefhebber. Ze heeft een voorkeur voor duurzame natuurlijke producten. Ook voor haar 2 kleine mannen is ze altijd op zoek naar leuke, comfortabele, duurzame en eerlijke producten.